0481451174 info@derovof.nl
Selecteer een pagina
Je wordt als startende ondernemer, met al je onzekerheden, in je waarde gelaten!

Als startende ondernemer ben ik op advies bij DERO terecht gekomen. Wat voor mij het oerwoud van regeltjes was, bleek voor DERO gesneden koek te zijn. Dit gaf me veel vertrouwen in dit kleinschalige administratiekantoor. Het contact is daar nog persoonlijk en als startende ondernemer word je, met al je onzekerheden, in je waarde gelaten.
DERO is midden in de regio gevestigd, hierdoor hebben zij veel kennis van de lokale ondernemers. Voor mijn bedrijf Oaks and Elements biedt dit perspectieven als het gaat om netwerken, leveranciers of afnemers.

Wat kan beter?

Wat mij betreft mag DERO een nog duidelijker advies geven. Wat voor een doorgewinterd administratiekantoor klip en klaar is, is voor als beginneling op het gebied van administratie vaak niet zo. Ik zou op dit specialistische gebied liever nog meer aan het handje worden meegenomen.

Typisch Dero?

Wat ik nou typisch DERO vind, is de “niet-lullen-maar-poetsen” mentaliteit en de snelheid waarmee ze inzicht hebben in jouw bedrijf. Juist hierdoor kunnen ze het juiste advies geven!

Ralph van Kraaij
Oaks and Elements