0481451174 info@derovof.nl
Selecteer een pagina
Persoonlijk contact met Andre en de medewerkers, aan een half woord genoeg hebben. Daar is DERO goed in!

DERO is naast een goed administratiekantoor ook nog sterk in de fiscale aspecten. Eventueel gesteund door een fiscalist, helpen ze mij zowel als ondernemer met fiscale zaken als particulier met mijn inkomstenbelasting. Boekhouders en administratiekantoren gaan heel vaak erg gedetailleerd te werk. Kleine vraagstukken groeien zomaar uit tot heel veel werk. Zo werkt DERO niet. Natuurlijk moet er netjes gewerkt worden. Maar in het echte leven moet je pragmatisch zijn. Niet te moeilijk doen. Soms roeien met de riemen die je hebt. DERO doet dit als geen ander. Door altijd uit te gaan van mogelijkheden en praktische oplossingen. Daar heb ik als klant iets aan.

Wat beter kan?

Ik zou soms iets meer periodiek geïnformeerd willen worden over mijn boekhouding. Als klein bedrijf houd ik graag zicht op mijn kosten. Tussentijdse overzichten helpen me te kijken hoe zaken ervoor staan. Dat hoeft niet fancy in mooie rapportages. Gewone saldilijsten kunnen al genoeg zijn, bijvoorbeeld ieder kwartaal. Misschien iets meer het Clientonline systeem (Mijn DERO) benutten. Als echt communicatieplatform.

Wat is typisch DERO?

Ze neemt werk en zorg uit handen. Voor alles is altijd een oplossing voor handen. Tis niet zwaar en moeilijk, maar leuk en makkelijk.”

Robert-Jan Kooiman
Meestersadvies